maanantai 23. marraskuuta 2015

Yves Rocherin joulutuotteet

Tutustuin tänä vuonna Yves Rocherin tuotteisiin, ja puljusta tuli vakioni kosmetiikan saralla. Ihastuin heidän shampoisiinsa, jotka ovat sekä luontoystävällisiä että pesevät hiukset kunnolla. Toinen rakkauteni kohde ovat suihkugeelit, joissa on niin mielettömiä tuoksuja. Ja kaiken voi tilata kivasti lähimmälle Ärrälle, joka on vieläpä työmatkani varrella.

Tilailin taas Yves Rocherilta kun huomasin, että heillä toimitettiin ilman postikuluja ja joulutuotteetkin olivat saapuneet. Ja tästä muuten tulee niin perinne! Heidän valikoimissaan oli aivan ihanan kuuloisia suihkugeelejä, huulirasvoja, tuoksuja sun muuta, tuli oikein valinnanvaikeus. Lopulta hillitsin itseäni sen verran, että rajoitin oman osuuteni ihanaan suihkugeeliin.


Kuvanlaatu on huono, mutta kyseessä on siis jo paperillakin ihanalta kuulostava tuoksu karamellisoitu appelsiini ja kaneli. Voiko olla jouluisempaa tuoksua! Ihan siinä ja siinä, pystynkö olemaan syömättä tätä purkillista vai maltanko ihan vaan peseytyä sillä...Ainakin tällä tulee läträttyä suihkussakin ihan kunnolla!

Ajattelin päästä helpolla tänä vuonna työkavereiden muistamisessa. Heille tilasin karamellisoitu appelsiini & manteli -tuoksuiset huulirasvat. Nämä pakkaan kivasti sellofaaniin ja lykkään sekaan vielä käärekonvehteja, kelpaa. Tuoksu muuten näissäkin ihan järjettömän hyvä.


Yves Rocherin tilaus ei ole mitään ilman kaupanpäällislahjoja, jotka saa itse valita. Huomasin, että uusi kämppäni on aika vetoisa (vanha kerrostalo), joten ihana pörröinen viltti oli itsestäänselvä valinta. On muuten lämmin ja pehmeä!


Tätä vilttiä sekä joulutuotteita näkyy saavan sieltä edelleen, joten nyt suosittelen heittämään tilausta kehiin. Vaikka sitten joululahjaksi muille, tai miksei itselle..:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti