torstai 26. marraskuuta 2015

Pakettikortit

Pakettikortit ovat pieni ongelmani. Toisaalta ei yhtään kiinnostaisi maksaa jostakin yhtä varmasti roskiin samantien päätyvästä kuin pakettikortti, mutta toisaalta olisi kiva olla nättejä kortteja. Meillä paketteihin saajan nimi päätyy edelleen harmittavan usein kirjoitetuksi suoraan pakettiin mustalla tussilla, jolloin koko kyhäelmä näyttää halvalta ja hutaissulta (varsinainen first world problem..). Mutta tottahan se on, että fiilis syntyy pikkujutuista, ja minulla pakettikortit ovat yksi niistä.

Tänä vuonna askartelin pakettikortteja viime vuoden kuvajoulukalentereistani sekä pienistä joulupaperinpalasista. Mukaan tuli myös lehdestä revittyjä kuvia, joista tein viimevuotiset joulukortit. Tein sekalaisen sarjan erilaisia kortteja, jotta myös perheeni muut jäsenet voivat niitä halutessaan hyödyntää.

Paketoin tänään ensimmäiset joululahjat, kortit pääsivät hyötykäyttöön!
Piirroskuvat ovat viime vuoden Turun Sanomien joulukalenterista, josta sain hirveän pinon kortteja. Tosi ihana ja yksityiskohtainen kuvitus, ja koko sopiva nimenomaan tämmöisiin pikkukortteihin. Mikäli tämänvuotinen kalenteri on yhtä hyvä, niin se varmasti päätyy samanlaiseen hyötykäyttöön ensi vuodelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti