tiistai 24. lokakuuta 2017

Ostin jouluisen Kinder-munan

Eräs minulle uusi asia tältä joulukaudelta ovat olleet Kinder-munat, jotka on suunnattu nimenomaan joulumarkkinoille. Näitä on kuulema ollut ennenkin, mutta en vaan jotenkin ole hoksannut näiden olemassaoloa ennen kuin nyt. Luulinkin, että joulumunissa yllätys on ihan se sama kuin aina, kuori vain muuttuu. Sitten luin jostain, että ne sisältävätkin jouluisia kuusenkoristeyllätyksiä - pakkohankinta siis!


Munia oli saatavilla punertavissa ja sinertävissä kuorissa, mitä ihmettelin kaupassa ja ihmettelen edelleen. Onko nämä värikoodattu ihan oikeasti erikseen tytöille ja pojille? Miten tytön ja pojan joulukoristeet voivat erota toisistaan? Vastustan tätä tolkutonta sukupuolijaottelua pienten lasten kohdalla, näissä tämä meni vain jo ihan älyttömyyden puolelle. Kuvasta ei erotu, mutta munankuoren yläosassa on myös ripustuslenkin paikka. Sinänsä tosi kiva idea olisi vetää näitä myös kuuseen tämmöisenään, sieltä saisi sitten kuoria lisälahjoja vielä joulun jälkeenkin :)

Odotin innolla yllätystä, ja tämmöinen sieltä kuoriutui:


Söpö pieni pingviini tonttulakissa! Mukaan tuli ripustusnaru sekä joku klipsijuttu, johon hahmon saisi "istumaan". Ripustin tämän jo huonekuuseeni. Myös muut mukana tulleessa lapussa olleet hahmot olivat aivan yhtä sööttejä. Taidan siis ostaa näitä munia vielä jokusen ennen joulua, jotta saan hahmoista jonkinlaisen ryhmän aikaiseksi. Ostaisin näitä tosi mielelläni myös lapsille jos minulla niitä olisi, sillä lapset varmasti tykkäisivät tämmöisistä - ainakin olisin itse tykännyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti