sunnuntai 25. marraskuuta 2018

Kranssitehtailua

Huhhuh, ensi viikolla siirrytään jo joulukuulle! En vieläkään ole päässyt yli siitä, että syksystä siirryttiin talveen, saati että jouluun olisi enää kuukausi aikaa. Jatkoinkin tänään syksyllä alkanutta kranssiprojektiani parin erilaisen version voimin.

En kransseja tehdessäni suunnittele niitä hirveästi etukäteen, vaan lähden aika summamutikassa rakentamaan vain jotain. Tällä kertaa tiesin etukäteen tekeväni hopeaspray-mustikkakranssin, mutta toiseen lähdin ihan vaan hetken mielijohteesta laittamaan värjättyä mustikkaa havujen joukkoon. Kummankin koristeet sommittelin tarvikelaatikostani nekin ihan vaan kokeillen. Kesällä tilaamani hopeiset joulutähdet ja siniset marjat sopivat näihin mielestäni erityisen hyvin.



Tykkään kransseista melko simppeleinä ja hillityn värisinä, vaikka muuten olenkin värien ja kaiken ylenpalttisuuden ystävä. Katajasta on muodostunut lempimateriaalini näiden osalta, sen sinertävässä vihreässä on vaan jotain niin hienoa. Havukranssi jääkin itselleni, kun taas hopeinen lähtee äidilleni.



Jätin mustikkakranssiin tarkoituksella hieman vihreää näkyviin, jotta hopea olisi ikäänkuin huurre varpujen pinnalla. Lähiaikoina pitää vielä väsätä pari kranssia, niihin onkin jo hieman materiaaleja valmiiksi kerättynä. Tiedä sitten, millaisia niistä taas tulee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti