torstai 1. joulukuuta 2016

Joulukuun ensimmäinen
Vihdoin joulukuu koitti! Jouluihminen voi nyt päästää sisäisen hulluutensa valloilleen ihan luvan kanssa. Vietin vapaapäivää ja nousin silti sängystä suhteellisen aikaisin, koska neljä kalenterinluukkua odottivat avaamistaan. Suklaakalenterin suklaa maistuu tänäkin vuonna juuri sille miltä sen pitääkin. Minulle se on todella vahva makumuisto, ja erottaisin sen vaikka keskellä kesää kahdenkymmenen muun suklaan joukosta.

Oli hyvä idea ostaa Essencen meikkikalenteri. Olen laiska ostamaan meikkejä, mutta hyvä ostamaan joulukalentereita. Tänään sain nestemäisen rajauskynän.

Aamupalaksi söin marjaisaa tuorepuuroa.Ensimmäisen päivän kunniaksi joulukoristeet pääsivät paikoilleen. Myös kalenterikynttilä odottaa iltaa, kun rötkähdän sohvalle lukemaan kirjaa. Samalla enkelikello pääsee pyörimään ensimmäistä kertaa tälle vuodelle.Hain kirjastosta yhden jouluun sopivan kirjan, jossa on kerrottu joulunviettotavoista eri puolilla maata. Lisäksi siinä on ruokaohjeita sekä yleistä tietoa joulun perinteistä. Omistan yhden vastaavan, mutta hieman suppeamman kirjan jo, mutta kirjasto oli laittanut jouluisia kirjoja oikein erikseen esille. Haen sieltä varmasti vielä useamman selailuun ennen pyhiä.Hahmokavalkadini pääsi tänä vuonna keittiön työtasolle. Vaikka muutin isompaan kämppään, niin ikkunalautojen puute tekee koristeiden sijoittamisesta edelleen yhtä hankalaa kuin edellisessä miniyksiössäni. Toivon kovasti, että ensi jouluna asun jo isommassa asunnossa, sillä tämä on tarkoitettu väliaikaiseksi.


Sopivien tv:n joulukalentereiden puute harmittaa. Aion kuitenkin toljottaa Ylen Areenan Elävän Arkiston kuiluista jonkin Tonttu Toljanterin läpi kuun mittaan. En tunnusta muita joulukalenteriyritelmiä laisinkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti