sunnuntai 11. joulukuuta 2016

2. paketti Salaiselta jouluystävältä

Postauksen kirjoittaminen venähti nyt melkein viikon. Mutta itsenäisyyspäivää edeltävänä maanantaina kilahti puhelimeen ilmoitus peräti kahdesta paketista, joita lähdin noutamaan. Tiesin toisen olevan Salaiselta jouluystävältäni, joten olin toki innoissani.

Pakettiin oli jälleen paketoitu mahdottomasti kaikkea. Pahoittelen kuvanlaatua, puhelimen kamera ei tee kummoista jälkeä pimeässä huoneessa :)


Paketista löytyi pimeään vuodenaikaan sopivaa valaistustavaraa, oli ihan perinteisiä värikkäitä tuikkukynttilöitä, paristokäyttöinen iso kynttilä sekä patterikäyttöinen ohut valoketju. Se päätyikin jo joulukukka-asetelmaani, kuten kirjoitin aiemmassa postauksessa.


Kortissa oli lisäksi hieno (ja juuri minulle sopiva) pöllöaiheinen kortti. Siistein yksittäinen juttu oli kuitenkin ihana karkkikuusi! Se oli huomattavasti tuuheampi kuin itse tekemäni versio, ja sisälsi kivasti erilaisia karkkeja. Tämä päätynee uudenvuodenpippaloiden tarjoiluun, mikäli raaaskin siitä karkkeja muillekin syöttää :) Kuusi oli tosi huolella tehty ja kaunis. Jouluystäväkseni paljastui Joulun mieltä -blogin kirjoittaja, kiitos sinulle kivoista paketeista ja jännityksen tuomisesta joulunalusaikaani!


1 kommentti:

  1. Ihanaa että tykkäsit =) ihmeettelinkin missä postaus viipyi. Ihanaa joulunodotusta. Kommentoin nyt leivontablogin nimimerkillä koska siitä löytyy myös joulublogin linkki

    VastaaPoista