perjantai 19. joulukuuta 2014

Tämänvuotiset kortit

Koska kaikki blogiini mahdollisesti törmäävät ovat jo saaneet omat osansa tekemistäni joulukorteista, voin ne jakaa netissäkin. Tykkään kauheasti näpertää kortteja, mutta yleensä teen niitä silti vain jouluisin. Synttärikortit jne. ostan yleensä (saamattomuuttani) kaupasta, mielellään vieläpä isommissa erissä josta sitten aina nappaan sopivan käyttöön.

Tämänvuotiset kortit syntyivät innostuspuuhkassa jo lokakuulla. Tarinana näiden takaa on ihana jouluinen mainoslehti, joka tulee töihini kahdesti vuodessa, kesä-ja talviversiona. Etenkin talviversio on kovasti mieleeni, ja saan useammankin hiljaisen hetken kulumaan sen kuvituksen yksityiskohtia tiiraten. Koska kukaan ei ollut heittänyt vielä syksyllä pois tuota edellisvuotista lehteä, nappasin sen kotiin ja eikun sakset laulamaan. Piti oikein soittaa poikakaverille, että etsii minulle sopivia tarroja kun oli sopivasti kaupungilla. Eli periaatteessa yhteistyössä hänen kanssaan tehty, kun kerran tarrat eivät ole itseni valkkaamia (tosin juurikin samanlaisiin olisin luullakseni päätynyt..). Kuvissa omat lempparikorttini, ihan jokaista en jaksanut kuvata.


Pikkusisko on jo kahdenkymmenen ikävuoden paremmalla puolella, mutta lapsekkain kortti päätyi silti siihen suuntaan..:DVanhempani ovat suuria amaryllisten ystäviä, joten heille päätyvä kortti oli itsestäänselvä.


Koska mainoslehden kuvat olivat isoja, suurimmat korteistani ovat standardikokoon verrattuna aikamoisia. Pienimmissä tyydyin sentään normaaliin postikorttikokoon, jota kuvista ainoana tuo alin edustaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti