torstai 27. marraskuuta 2014

Esittäytyminen

Moi kaikki! Olen pidemmänkin aikaa eri teemoista blogannut opiskelijatyttö, joka nyt päätyi jakamaan teille yhtä suurimmista intohimoistaan blogitekstien muodossa. Suurena jouluihmisenä tämä etappi tuntui luonnolliselta tässä vaiheessa, kun opiskelujen vastapainoksi teki mieli kirjoitella kevyemmistä aihepiireistä.

Hieman minusta ja joulunviettotavoistani. Opiskelen siis Turussa, mutta vietän jouluni vanhempieni luona Savossa. Joulunviettooni kuuluu lisäksi aikuinen pikkusiskoni sekä vanhempieni naapurissa asuva isäni serkku perheineen, jonka jäseninä on myös kolme kouluikäistä poikaa sekä kaksi koiraa. Oma corgini on vuorojouluin minun mukanani ja joka toinen vuosi poikaystävällä. Joulumme on aina hyvin perinteinen, olen etenkin itse tuttuihin rutiineihin niin syvälle jymähtänyt, etten voisi kuvitellakaan joulua esimerkiksi palmujen katveessa tai kaupungissa. Täysin lumetonta joulua en onneksi ole vielä joutunut kokemaan, vaikka niitä Turussa onkin täällä asumieni vuosien aikana ollut.

Koirani Jack kahden vuoden takaa, joulu oli tosi luminen!

Kuva muutaman vuoden takaa, kun jouluna oli kovat pakkaset. Maisemana pidän huurteisia puita maailman jouluisimpina.

Jouluihin valmistaudun aina hyvissä ajoin ja hartaudella: ensimmäisen joululahjan ostin tänä vuonna jo ennen pääsiäistä. Viimeistään syksyn tullen tekisi mieli heittää glögit mukiin ja joululaulut raikaamaan, mutta yleensä onnistun hillitsemään itseäni joulunviettoon melkein joulukuun kynnykselle. Tänä vuonna olen jo ripustanut jouluvalot, maistellut erilaisia glögejä ja aloitimpa eilen joulumusiikkikaudenkin! Kukkakaupassa töissä olevana joudun tosin katselemaan joulukukkia jo huomattavasti tätä aiemminkin. Tulen blogissani jossain vaiheessa raottamaan joulusesongin aikaa kukkakaupassa sekä varmasti jakamaan joulukukkavinkkejä. Tiedossa on myös glögitestiä, arvioita joululevyistä sekä karkeista ja erinäisiä joulutapahtumia. Tulen olemaan joulukuussa viikon Kanarialla ja raportoin joulun ilmenemisestä etelän lämmössä. Lisäksi kurkkaan menneisiin jouluihin ja jaan arkeani ennen vuoden suurinta juhlaa. Viihtykää ja seuratkaa mitä tuleman pitää!



Kuten kuvista voisi päätellä, minun jouluvärini on hieman totutusta poikkeavasti sininen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti