lauantai 12. joulukuuta 2015

Joulukukkaistutus

Jos mun pitäisi valita yksi kukkakaupan töistä kivoin, niin se olisi hyvin todennäköisesti sesonki-istutusten teko. Harmillisesti sesonkeja on aika harvakseltaan ja pienessä kaupassa tuota työtä ei muutenkaan niin hirveästi ole. Tein tämänvuotisen asetelman itselleni viimeinkin, ja vien sen myös jouluksi mukanani. Hyasintin vaihdan kyllä nupulliseen kunhan tämän nuupahtaa. On muuten tosi vaikea nähdä tuossa joku muu kuin sininen, etenkin kun tuo valitsemani tuija on hieman sinertävä! Kamppailen vielä valkoisen ja vaaleanpunaisen välillä.


Tykkään tuosta tontusta hirveästi, samoin kanelitangot ovat tosi jouluiset.


Kimaltelevat mehiruusukkeet ovat jotain parasta. Nämä tosin menevät nopeasti huonon näköisiksi kun alkavat kasvaa ja vihreää pukkaa näkyville. Mutta silti joulukukista kestävimpiä ja ainakin helppohoitoisimpia nämä veikot ovat.


Vielä lähempää tämän havun sinertävyyttä. Tämä sekä metalliastian ostin Raision kukkatalosta, jossa on halvat hinnat ja iso valikoima joulukukkaa.

Tein asetelmat myös parille kaverilleni, niistä minulla ei valitettavasti ole kuvia. Vielä työn alla on istutus pikkusiskolleni, siitä tulee huomattavasti glamimpi ja värikkäämpi kuin tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti