perjantai 23. lokakuuta 2015

Lidlin sahramiglögi ja pipari-Dumlet

Lidl näkyi myös ottaneen joulutuotteet jo myyntiin, jes! Perjantain ratoksi kävin läpi heidän valikoimaansa, teki mieli ostaa ainakin glögiä. No sitä ostinkin, ja tällä kertaa Deluxe-sarjan sahraminmakuista lasipulloversiota, jossa on hieman alkoholia. Hyllylle jäi odottamaan suklaaglögi, joka sekin pitää testata. Nyt vaalea vei voiton.Glögipullo on mielestäni tyylikkään näköinen ja juoman väri ihanan raikas. Tuoksu on aika perus vaalealle glögille, mutta maku! Huh kun iski samantien aika mausteinen fiilis. Tämä glögi on oikeasti mausteista, mikä passaa minulle oikein hyvin. Maku on about sama kuin ihan perustölkkiglögeissä, mutta voimakkaampi. Alkoholia on niin pieni määrä, että se ei maistu lainkaan. Mutta tämä on kyllä tosi hyvä glögi, ostaisin uudelleen! Hinta on hieman kalliimpi kuin perusglögeissä, mutta hieno lasipullo nyt toki nostaa hintaa :) Ainakin pikkujouluviemisiksi oivallinen tuote, positiivinen yllätys!

Dumlet kuuluvat karkkisuosikkeihini eri mauissaan. Lakritsi on suosikkini perinteisen version rinnalla. Tästä syystä en miettinyt kahta kertaa, kun nappasin sesonkiuutuusmaun kauppakoriin. Saan usein joululahjojeni joukossa paketin Dumleja, enkä niitä oikeastaan juuri syö joulusesongin ulkopuolella.


Siinä missä glögissä maku iski heti suussa, Dumleissa se hieman viipyilee. Piparinaromi löytyy vasta hetken pureskelun jälkeen, mutta se on siellä. Ensimmäisen karkin jälkeen en ole vielä aivan varma mitä näistä ajattelen, mutta toisen kohdalla totean tykkääväni! Maku on hieman teollinen, mutta selkeästi pipariksi tunnistettava. Näitä olisi kiva vetää nimenomaan sekoituksessa, ehkä juurikin se laku voisi tasapainottaa hyvin. Piparidumle on aika makea, silleen imelällä tavalla. Mutta olenkin imelän ystävä :) Ei nouse niin suureksi suosikiksi, että lähtisin heti kauppaan uudestaan ostamaan, mutta syön kyllä kun tarjotaan,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti