tiistai 14. marraskuuta 2017

Fazerin uuniomenatryffelit


Jotenkin oma jouluinnostukseni otti takapakkia ensilumien sulettua pois ja kaikenlaisten kiireiden ilmaannuttua elämään. Eilen hoksasin, että eihän tässä ole marraskuuta jäljellä enää kuin puolenkuun verran, eli paras alkaa fiilistelemään vähitellen. Onneksi luntakin on alkanut meidän suunnillamme ripeksiä vähitellen uudestaan, eli varmaan ne fiilikset sieltä taas heräävät. Varasin myös itselleni ja äitilleni liput Jarkko Aholan joulukonserttiin, joka aikaisemmista kokemuksistani päätellen tulee olemaan upea.

Uuniomenatryffelit olivat minulle kaikista houkuttelevin uutuus joulukarkkien maailmassa, ja eilen nappasin boksin kaupasta ostoskoriini. Näistä tuntui olevan hyvin kahtalaiset kokemukset, mutta uskoin tykkääväni näistä jo ihan omenafaniuteni perusteella. Maistamisen jälkeen lopputulemaksi tuli, että nämä ovat melko hyviä, mutta uuniomenaa saa kyllä etsimällä etsiä. Antaisin näille enemmän tunnustusta, jos olisin syönyt tietämättä kyseisen maun piileskelystä näissä konvehdeissa. Nyt kokemus jäi hyvin pliisuksi.


Fazer, tuokaa takaisin se vanha kunnon joulusuklaalevy ja lopettakaa näiden mitäänsanomattomien joulutuotteiden tuottaminen. Tykkään älyttömästi Fazerin klassikkokarkkien bokseista, ja niistä onkin tullut meidän perheen vakio joululahjapaketeissa jopa ohi perinteisten konvehtirasioiden. Saamme näitä aina muutaman siskoni kanssa lahjoiksi, ja yleensä jo aattoiltana teemme vaihtokauppoja, jotta saisimme paljon erilaisia konvehteja. Toisena toiveenani Fazerille olisikin sekalaisten konvehtien boksi, eivätkän konvehtirasiatkaan sisällä pelkkää yhtä ja samaa makua! Etenkin pienissä talouksissa sekoitusten osto olisi paljon mielekkäämpää, kun nyt useampaa makua haluavalle sitä syötävää tuleekin salakavalasti aika helkkarin paljon...

1 kommentti: