maanantai 7. marraskuuta 2016

Joulukalenteriasiaa

Näyttäisi siltä, että minulla on tänä vuonna ainakin neljä joulukalenteria. Hups. Onneksi joulukuulla minulla pitäisi olla pääsääntöisesti koulujutut tehty ja enää vähän töitä, niin en joudu heräilemään sen aikaisemmin kalentereita availemaan...:) Tosiaan, tänään kokoelmani lisääntyi kahdella kalenterilla. Sain viime viikolla jouluystävältäni Dumle-kalenterin ja siskoni lupasi tuoda sen perinteisen suklaakalenterin tupareihini ennen joulukuuta. Noh tänään ensimmäisenä ulos mennessäni näin rappukäytävässä ilmoitustaululla Turun Sanomien perinteiset kuvakalenterit, lehdenjakaja oli vissiin todennut että parempi jakaa se näin halukkaille. Passasi minulle, nappasin myös siskolleni oman :D

Kuva ei suostu jostain syystä kääntymään...
 Tykkään kauheasti noista Turun Sanomien kalenterien vanhanaikaisuudesta, ihanan perinteiset ja konstailemattomat aiheet. Sellaiset mitä joulu olisi voinut olla vaikkapa sata vuotta sitten maaseudulla.

Toisena päivän kalenterina oli tilaamani ja viimein postiin saapunut Essencen kosmetiikkakalenteri! Minulla ei ole ikinä ollut näin hienoa kalenteria, eikä yleensäkään mitään, mikä ei sisällä joko syötävää tai kuvia...Kurkkasin sisällön ennen tilaamista ja en enää muista yhtään mitä siellä oli, jotain kynsilakkoja, viilaa, sutia ja meikkejä ainakin. Huono muistini palvelee välillä positiivisesti, nyt jokainen aamu on oikeasti yllätys. Tykkään kalentereista ihan hitosti, pitää rueta ostamaan joka joulu joku tämmöinen spessu että oikeasti odotan heräämistä :)Boksi on siis iso, ja muoto erikoinen. Pyörittelen tuota sitten päivät kuin rubikin kuutiota konsanaan. Kivaa on, että jokainen sivu on eri värinen, niin voivat sitten sisustuksestaan tarkat asetella juuri haluamansa kulman näkyville.

Tein juuri ensimmäisen erän joulutorttuja, uudella kirsikka-puolukka-täytteellä. Luumu on tortuissa niin nähty. Vedin eilen luumurahkaa iltapalaksi, maitotuotteet ja luumu ovat niin voittamaton yhdistelmä. Seuraavaksi ripotan näihin tomusokerihunnun ja lämmitän kaveriksi vielä glögiä. Ah ihanaa aloitella joulunvietto vähitellen ja rauhassa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti