keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Marlin vaalea glögi ja Annas runsaammin maustetut piparkakut

Olen normaaliin punaiseen glögiin melko kyllästynyt, joten testailen mieluusti kaikkia erilaisia vaihtoehtoja sille. Vaalea Valion glögi on noussut perusglögien sarjassa suosikikseni, mutta ajattelin kokeilla vaihteeksi Marlin versiota. Yllätyin sen omenaisuudesta, melkein kuin omenamehua joisi! Vaikutelmaa korosti mausteiden melko täydellinen puute, omaan makuuni ihan liian laihaa litkua. Monen glögin kohdalla olen todennut niiden sopivan luultavasti hyvin lantringiksi, tämänkin kohdalla voin sanoa ihan saman. Note to self: ei enää ostoskoriin. Mutta kyllä tämä jääkaapista juotua tulee.


Seuraava jouluinen herkkuostokseni oli paketti Annas-pipareita, vieläpä voimakkaammin mausteita saaneet versiot. Ostin näitä muistaakseni jo viime vuonna, mutta ohuen, rapsakan ja mausteisen piparin ystäville tiedotettakoot, että nämä ovat parhaita ikinä! Inhoan paksuja ja mauttomia pipareita, joita mummot säilyttävät kaapeissaan vuoden ympäri. Niitä syödessä tuntuu, että ihan sama vaikka jättäisi syömättä. 



Vedin eilen Annas-pipareita Aurajuuston kera, paras yhdistelmä koskaan. Lisäksi paketti on sen verran nätti, että näitä kehtaa viedä ihan tuliaisiksi tai pikkujoululahjaksi. Näin kaupassa myös manteliversion tämän firman pipareista, kuulosti sen verran jännältä että tämän paketin huvetessa saattaa mennä kokeiluun seuraavaksi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti